Roerdompstraat 19 , 2964 HD Groot-Ammers , Tel.: 0184-66 34 52 , GSM: 06-25 28 24 14,  info@polcon.nl

Contact
Home
Engineering
Projecten
Contact
Polcon
Enigineering
Projecten
Contact
Over Polcon
Over Polcon
Algemene Voorwaarden

No boundaries in technology:

Er zijn nauwelijks nog grenzen aan de ontwikkeling van de hedendaagse techniek. Dit vraagt dan ook om een denk- en werkwijze die verder gaat dan de standaard oplossingen. POLCON Engineering denkt altijd met u mee. Ook “Out off the Box”.

 

2D & 3D Engineering:

POLCON Engineering maakt gebruik van de nieuwste AutoCAD software om twee- en driedimensionaal te ontwerpen. Naast de “papieren” productietekening kan het digitale product steeds vaker gebruikt worden voor de feitelijke productie. CNC machines lezen het 2D of 3D bestand in waardoor dubbele werkzaamheden en eventuele fouten voorkomen kunnen worden. Door gebruik te maken, en kennis te hebben, van dergelijke moderne productieprocessen is een goede balans tussen prijs en kwaliteit mogelijk.

Productiebegeleiding en controle:

Naast een goed ontwerp en duidelijke productietekeningen is het nog veel belangrijker dat het eindproduct goed is. Op vragen als “is het loopvlak van die as wel glad genoeg?” of “is die lagerpassing goed gemaakt?” heeft POLCON voor u het antwoord.

 

Productie:

Door onze goede contacten is het mogelijk om, naast de engineering, ook de productie voor u te realiseren. Denk hierbij aan: Lasersnijden, watersnijden, zetten, walsen, lassen, CNC draaien en frezen en alle overige voorkomende constructiewerkzaamheden.  Mede door de jarenlange samenwerking en korte communicatielijnen worden misverstanden voorkomen en is een korte doorlooptijd mogelijk.